Een ontmoeting met je persoonlijke engel

“Iedereen heeft een persoonlijke Engel, en soms wel meerdere.” Dat laten Marianne en Monique van het Triskal Healing Center te Delft weten. “Deze persoonlijke engel is op een speciaal moment in je leven gekomen om je te helpen met bepaalde situaties.”

Tijdens weer een bijzondere thema-avond van Triskal aanstaande donderdag kun je kennis maken met jouw persoonlijke engel. Bovendien zullen er, als dat mag, helderziende waarnemingen doorgegeven worden doorgegeven.

Marianne en Monique: “Je persoonlijke engel zal je boodschappen geven die je helpen om moeilijke situaties in je leven op te lossen. Deze zullen je kunnen helpen om in je eigen kracht te gaan staan. We mogen ons op deze avond omringen met de bijzondere energie, kracht enliefde van de engelen.”

Het werken met engelenenergie is al enkele jaren een bekend fenomeen .Wat nieuw is doorgekomen vanuit deze energie, is dat iedereen een persoonlijke engel bij zich heeft gekregen, die speciaal is gekomen om je te begeleiden en te helpen de nieuwe energieen op de juiste manier teintegreren. Deze nieuwe engelbegeleiders zouden pas zijn ingedaald vanaf het begin van 2009. “Dus iedereen heeft er een nieuwe persoonlijke engel bij, die je zal helpen om te handelen naar datgene wat de nieuwe energieen je aanreiken,” aldus de organisatie van de thema-avond.

Wie geinteresseerd is in engelenenergie en contact wil maken met zijn of haar persoonlijke engel, is van harte welkom tijdens de thema-avond aanstaande donderdag 24 maart.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Ontmoet je persoonlijke engel
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke engel
Lees ook:Contact maken met je gidsen
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal
Lees ook:Werken met engelen bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>