Thema-avond Psychosynthese bij De Sprong

Aanstaande woensdag 19 september organiseert De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling, een thema-avond over psychosynthese. De avond wordt geleid door Alieke Hartog. "Psychosynthese is een optimistische transpersoonlijke psychologie, een psychologie van het midden," laat zij weten.

Als centrum voor persoonlijke ontwikkeling te Geldrop geeft De Sprong cursussen, themabijeenkomsten en workshops aan nieuwsgierige mannen en vrouwen. De docenten en sprekers van De Sprong bieden levenswijsheid aan en deskundigheid op allerlei terrein.

Alieke Hartog: "Psychosynthese stelt: in ieder van ons is een altijd stromende lichtbron." In verbinding met deze bron kunnen we, volgens Hartog, ons contact met liefde en wil verhogen.
"Dan wordt je leven in relatie met de ander vitaal en hartverwarmend."

Wil je meer weten over deze en andere thema-avonden van De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling? Dan kun je kijken op de website.

(Bron illustratie: De Sprong)

Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag
Lees ook:Thema-middag over de Chinese elementen bij De Sprong
Lees ook:Wat wil jij zelf eigenlijk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>