Thema-middag over de Chinese elementen bij De Sprong

Op woensdagmiddag 10 oktober organiseert De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling, een thema-middag over de vijf Chinese elementen. Tijdens deze middag vertellen Regina Bakker en Ingrid Balk hoe de Chinese vijf elementen van invloed kunnen zijn op je lichamelijk en geesteliijk welzijn.

Als centrum voor persoonlijke ontwikkeling te Geldrop geeft De Sprong cursussen, themabijeenkomsten en workshops aan nieuwsgierige mannen en vrouwen. De docenten en sprekers van De Sprong bieden levenswijsheid aan en deskundigheid op allerlei terrein.

"Ook in onze westerse samenleving kunnen we de eeuwenoude theorie over de Chinese elementen toepassen," laten Regina Bakker en Ingrid Balk weten. Zij zullen tijdens de thema-middag onder andere vertellen welke elementen corresponderen met welke organen in ons lichaam en welke lichamelijke en psychische klachten kunnen ontstaan als het element uit balans raakt. "Uiteraard vertellen we ook hoe je met behulp van leefstijl,
voeding en/of bepaalde oefeningen het desbetreffende element weer in balans kunt krijgen."

De middag is een voorproefje van de cursus van Regina en Ingrid, die op 9 november van start zal gaan.

Wil je meer weten over deze en andere thema-avonden van De Sprong, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling? Dan kun je kijken op de website.

(Bron illustratie: De Sprong)

Lees ook:Thema-avond Psychosynthese bij De Sprong
Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:De Sprong organiseert open dag
Lees ook:‘De geboorte van het Christusbewustzijn in jezelf’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>