Lezing ‘De Moderne Heks’

Op woensdag 28 februari geeft Ellen Augustinus een lezing genaamd 'De Moderne Heks' te Geldrop, van 20:00 tot 22:30 uur. Deze wordt georganiseert door Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling De Sprong.

Wat is hekserij nou eigenlijk? Wat betekenden heksen vroeger en wat wordt er tegenwoordig onder hekserij en Wicca verstaan? Wat is de geschiedenis van hekserij in de Peel?
Op deze vragen hoopt Ellen Augustinus gedurende de thema-avond van centrum voor persoonlijke ontwikkeling De Roos, te Geldrop, antwoord te geven.

Hekserij wordt beschouwd als een natuurreligie, met nadruk ook op het religieuze aspect, het vinden van de Godin en God in alles om ons heen, maar ook binnen jezelf.

Augustinus zal tijdens de lezing vertellen over haar eigen beleving van hekserij en de achtergronden. Ook is er mogelijkheid om zelf met vragen te komen.

Meer informatie kun je vinde op de website van De Sprong.

Lees ook:Aanstaande woensdag lezing ‘De Moderne Heks’
Lees ook:De Sprong organiseert open dag
Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong
Lees ook:Thema-avond Psychosynthese bij De Sprong
Lees ook:Lezing over Bijna Dood Ervaringen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lezing ‘De Moderne Heks’

  1. Dhr. Pieterse

    Dat lijkt mij best een interessante avond en zo te zien is het bij mij in de buurt. Ik denk dat ik maar even langs ga, altijd leuk om wat bij te leren.

    vr gr
    dhr. Pieterse

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>