Workshops hypnotherapie en chakra’s

Op zondag 4 juni aanstaande organiseert spiritueel maandblad ParaVisie de workshop ‘hypnotherapie en chakra’s’ in Antropia te Driebergen. Deze wordt gegeven onder leiding van paragnost en hypnotherapeut Jan C. van der Heide.

Jan van der Heide is al vele jaren werkzaam als paragnost en is van ParaVisie een oude bekende. Hij deed onder andere voorspellingen over de val van de Berlijnse muur, de plotselinge dood van Paus Paulus I, het afzetten van Gorbatsjov.

De workshop ‘hypnotherapie en chakra’s’ wordt gehouden in Antropia, onderdeel van het landgoed De Reehorst te Driebergen. Om 10:00 uur begint de dag, die tot 16:00 uur mag duren.
Van der Heide zal werken met een gevarieerd programma om jezelf en je innerlijke gids te ontmoeten op een dieper niveau. De dag is, volgens ParaVisie, vooral gevuld met zelf doen en ervaren. Er worden veel oefeningen en experimenten gedaan om je eigen talenten en waardevolle eigenschappen te ontdekken, met behulp van je innerlijke gids.

(Bron: ParaVisie)
(Bron illustratie: Jan C. van der Heide)

Lees ook:Workshop Contact met Engelen
Lees ook:Sylvana Simons terug naar vorig leven
Lees ook:Kelly terug naar een vorig leven
Lees ook:Tweede ParaVisie Awards: breng je stem uit
Lees ook:Innerlijke reis aan de hand van je chakra’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>