Workshop Contact met Engelen

Op zondag 11 juni aanstaande organiseert het spirituele maandblad ParaVisie de workshop ‘Contact met Engelen’ onder leiding van spiritueel therapeut Martin Doornbos. Tijdens een speciale meditatie kun je deze dag contact leggen met je eigen gids en met de engelenwereld.

Martin Doornbos is spiritueel therapeut, paragnost, magnetiseur en docent esoterie. Sinds het begin van de jaren negentig is hij actief in het geven van workshops, lezingen en consulten.

De workshop vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur in Antropia, wat onderdeel uitmaakt van het landgoed De Reehorst te Driebergen. Naast de speciale meditatie waain je leert contact te leggen met je eigen gids en met de engelenwereld, komen er vragen aan bod als: wat zijn gidsen, engelen en meesters, hoe werken ze en waar komen ze vandaan?

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht op de website van ParaVisie.

Lees ook:Workshops hypnotherapie en chakra’s
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke engel
Lees ook:Cursus Engelen ontmoeten
Lees ook:Helen en reinigen met engelen
Lees ook:Mannen en spiritualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>