Innerlijke reis aan de hand van je chakra’s

Deze zomer een innerlijke reis maken? Rishis geeft je de kans om dit te doen aan de hand van je chakra’s. Chakra’s zijn energie centra die effect hebben op je emotioneel, fysiek, spiritueel en mentaal functioneren. Disbalans in de chakras heeft daarom effect op alle niveaus van je bestaan. Deze innerlijke reis kun je ervaren tijdens de workshop ‘Journey into the Chakra’s’ van Fraukje Hagenaars. Zij is Psycholoog, Yogadocente Gurukul University India en gecertificeerd Coach. Fraukje beoefent regelmatig Vipassana & Osho Meditatie en is ingewijd als Oneness blessing gever. De yogalessen van Fraukje bestaan uit een combinatie van kracht, affirmaties, bewustzijn, ademhaling, balans, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.

Tijdens de workshop ‘Journey into the Chakra’s', die op zondagmiddag 21 augustus wordt gegeven te Amsterdam, leer je je chakra’s kennen, lokaliseren, activeren en in balans brengen. De verschillende yogaoefeningen, meditaties, visualisaties en ademhalingsoefeningen die je meekrijgt zijn erop gericht om balans te brengen in het gehele chakra systeem. Balans in de chakra’s zorgt ervoor dat de levensenergie beter door je heen kan stromen zodat je, je energieker voelt en mentaal steeds meer in balans komt.

Wil je meer weten over deze of andere activiteiten van Rishis? Kijk dan eens op de website, een aanrader!

Heb jij wel eens een innerlijke reis gemaakt? Wat is jouw ervaring met werken met chakra’s?

Lees ook:Vanavond in Qir: Brandon Bays
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s
Lees ook:Chakra-reading en -healing bij Triskal
Lees ook:Kom in de energie van het moment met Chrakra-dans
Lees ook:‘Chakra’s – Spiritueel werkboek’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Innerlijke reis aan de hand van je chakra’s

 1. Helderziende

  Een goede en aangename reis inderdaad. Het bewust zijn van je chakra’s is de eerste stap

    /   Reply  / 
 2. Joost

  Helemaal mee eens! Ik werk graag met mijn chakra’s, doe ook regelamtig een meditatie/ visualisatie om ze in balans te brengen of te openen. Ik merk zo’n groot verschil daarna, heerlijk!

    /   Reply  / 
 3. Karen van Deuren

  Zo interessant die chakra’s. Ik geef chakra-tekencursus; heerlijk die kleuren. Dat alleen doet al wat met je.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>