Tweede ParaVisie Awards: breng je stem uit

Vorig jaar werden voor het eerst de ParaVisie Awards uitgereikt door Spiritueel maandblad ParaVisie. Dit jaar kun jij opnieuw bepalen wie er 'Medium van het jaar' en 'Spiritueel Kopstuk van het jaar' zullen worden. Wanneer je je stem uitbrengt maakt je kans op een gratis consult van Jan C. van der Heide, medium van het jaar 2006 of een boekenpakket ter waarde van ruim 100 euro.

De ParaVisie Award is voor dát medium en dát spiritueel kopstuk in Nederland, dat een belangrijke bijdrage levert op het gebied van het mediamieke, het buitenzintuiglijke, het spirituele, de natuurlijke geneeswijze.

In september, tijdens de ParaVisie Manifestatie in Den Haag, zal de ParaVisie Award 2007 worden uitgereikt aan de winnaars. Door de stemmen op jouw favoriet kun je zelf ook in de prijzen vallen. Je maakt dan namelijk kans op een gratis consult van Jan C. van der Heide of een boekenpakket ter waarde van ruim 100 euro.

Wil je ook meestemmen? Dit kan telefonisch of per sms. Kijk voor meer informatie op de website van ParaVisie.

Lees ook:ParaVisie komt met Award
Lees ook:ParaVisie Awards uitgereikt
Lees ook:ParaVisie Awards 2011
Lees ook:De ParaVisie Awards 2011 zijn uitgereikt
Lees ook:Mieke Zomer is medium van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>