Internationaal Therapeut Beurs 2014

Dit jaar vindt de 23ste editie plaats van de Internationaal Therapeut Beurs op 8 en 9 november in de Americahal in Apeldoorn. Hét event op het gebied van natuurlijke gezondheid. Op de beurs zijn ruim 200 bedrijven, organisaties, instellingen en opleidingen aanwezig, die allemaal actief zijn in de wereld van (alternatieve) gezondheid.

[Copyright foto: Internationaal Therapeut Beurs]

Zeer divers aanbod op Internationaal Therapeut Beurs
Van gezondheidsproducten tot voeding. Van natuurlijke cosmetica tot wellness. Het aanbod is zeer divers en beslist de moeite waard. Ook zijn er naast de stands op de beurs maar liefst 49 (gratis) lezingen en seminars.

Met korting naar de beurs gaan? Kijk dan op de website van Internationaal Therapeut Beurs.

 

Lees ook:Win kaarten Spa & Wellness verwendagen
Lees ook:Cursusaanbod Civas blijft groeien
Lees ook:Mind, Body & Spirit-opleidingen
Lees ook:Nieuwe Lotus beurs in Houten
Lees ook:Lotus beurs in Houten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>