Win kaarten Spa & Wellness verwendagen

Spa & Wellness verwendagen: een nieuw en fris evenement in de Jaarbeurs te Utrecht op 25 en 26 oktober 2014. Met alles over massage, sauna, wellness, health & healing,  kuren en verwennen. “Enjoy the wellthy way of life” Heb jij interesse in een gezonde levensstijl? Kom dan naar de Spa & Wellness verwendagen. Je kunt via ons 1 x 2 gratis kaarten winnen. 

“Gezondheid is een belangrijk goed. Een gezond mens heeft vele wensen, een ziek mens heeft maar één wens” aldus Frans Heslinga van organisatiebureau Infinity Event te Utrecht. “Daarom gaat dit evenement helemaal over ‘preventieve wellness’: hoe krijg en heb je je eigen gezondheid In de hand”.


[Copyright foto rhythmuswege via Pixabay]

Programma Spa & Welness verwendagen
Bezoekers kunnen meedoen aan diverse activiteiten op en rond de beursvloer en alle workshops/presentaties zijn ook gratis te volgen in de diverse seminarzalen. De beurs biedt een breed gamma aan producten en diensten op het gebied van sauna, aroma, voeding, massage, beauty, huidverzorging, etc. Op de beursvloer zijn continu demo’s van stoelmassage, dansage (massage en dans), klankschaal-massage, vormen van yoga, aromatherapie, beweging, etc.

Voor iedere bezoeker ligt er ook een goed gevulde wellness goodiebag klaar.

Entreeprijs Spa & Wellness verwendagen in de voorverkoop: € 14,50. Via ons kun je 1 x2 gratis kaarten winnen. Vertel hieronder waarom jij wel wat ontspanning kan gebruiken en wij nemen contact met je op als je hebt gewonnen. Je kunt nog meedoen tot en met 19 september 2014.


 

 

 

Lees ook:Spirituele verwendagen in Belgie
Lees ook:Verwendag in het teken van Lakshmi en Vishnu
Lees ook:Verwendag in het teken van Afrodité en Apollo
Lees ook:De energie van Isis en Osiris ervaren tijdens verwendag
Lees ook:Wellness: steeds meer een lifestyle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>