Cursusaanbod Civas blijft groeien

Het schriftelijk cursusinstituut Civas, wat voornamelijk cursussen geeft op het gebied van alternatieve geneeswijzen en spirituele ontwikkeling, is aan het groeien. In 2006 zijn er vele nieuwe cursussen bijgekomen en ook dit jaar blijft het aanbod groeien.

 

Civas verzorgt cursussen en opleidingen op het gebied van alternatieve geneeswijzen, psychologie, counseling en spiritualiteit. De cursussen zijn niet alleen een aanwinst voor je ontwikkeling op het gebied van werk (bijvoorbeeld het starten van een eigen praktijk), maar ook zeker voor de ontwikkeling van het leven van de cursist.

De nieuwste cursussen van het Civas zijn onder andere 'Magnetiseren', 'Runen' en 'Terug naar je natuur', maar ook 'Klinische psychologie' en 'Afslanken in 30 stappen'.
Ook kwamen er in 2006 de cursuspakketten 'Energetisch therapeut', 'Voedings- en Suppletietherapeut' en 'Paranormaal Genezer' bij.

Zeer divers dus, het aanbod van Civas. En het belooft de komende tijd alleen maar meer divers en interessanter te worden. Als je meer wilt weten over het Civas en haar cursussen, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron illustratie: Civas)

Lees ook:CIVAS in een nieuw jasje
Lees ook:Happinez agenda bij Civas
Lees ook:Meer Nederlanders naar alternatieve genezer
Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:Internationaal Therapeut Beurs 2014

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Cursusaanbod Civas blijft groeien

  1. Karla

    Ik heb ook al twee cursussen gevolgd bij het Civas en ik ben er erg blij mee. Het is tenminste ook een beetje te betalen en toch kun je (door het stibag) erkende diploma’s halen!

      /   Reply  / 
  2. Layla

    Helemaal mee eens, Karla!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>