Mind, Body & Spirit-opleidingen

Al ruim achttien jaar is het een toonaangevend instituut op het gebied van het onderwijs in natuurlijke geneeswijzen. Sonnevelt Opleidingen is overtuigd van het zelfgenezend vermogen dat ieder mens in zich heeft en heeft haar cursussen, workshops en opleidingen hierop gebaseerd.

Sonnevelt Opleidingen te Zaltbommel stimuleert haar leerlingen op een positieve manier om hen in staat te brengen nieuwe kennis te vergaren. De leerling leert weer in contact te komen met de natuurlijke behoefte aan evenwicht en na afronding van een van de studies kan men zelfs het genezingsproces op gang zetten door als therapeut aan de slag te gaan. Hiertoe zijn er diverse Mind, Body & Spirit-opleidingen te volgen bij Sonnevelt.

De kracht van raken en geraakt worden is de kern van Sonnevelt Opleidingen. “In deze tijd van individualisatie is persoonlijke aandacht schaars geworden. In de zorgsector, de dienstverlening en het onderwijs lijkt men onder invloed van tijdsdruk niet meer in staat te zijn om deze meest basale behoefte van een medemens in te vullen. Gewoon oprechte aandacht en medemenselijkheid…,” meld het opleidingsinstituut op haar website. “Gelukkig is er ook een tegenkracht: de roep om terug te keren naar de natuur. Daar liggen de antwoorden voor iedereen die op zoek is naar balans en gezondheid. Zo kan een eenvoudige aanraking al het begin zijn om weer in contact te komen met uzelf, uw omgeving en de rest van de wereld.”

Het aanbod van opleidingen, korte cursussen en workshops van Sonnevelt Opleidingen is zeer divers. Je kunt er werken aan je intuitie en je zesde zintuig, aromatherapeut of voetreflextherapeut worden, verschillende massagecursussen volgen en nog veel meer.
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Sonnevelt Opleidingen)
(Bron Illustratie: Sonnevelt Opleidingen)

Lees ook:Gratis workshop ‘Realiseer je dromen’ in 2007
Lees ook:Opleiding integrale lichaamsmassage
Lees ook:Online cursussen van ParaVisie
Lees ook:CIVAS in een nieuw jasje
Lees ook:Thai Yoga Massage workshops en cursussen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>