Nieuwe Lotus beurs in Houten

De grootste publieksbeurs van Nederland op het gebied van spiritualiteit en mindfulness vindt op zondag 17 maart plaats in Expo Houten. Lotus, beurs voor Opleidingen, gezondheid en Zingeving was voorheen bekend als de Onkruidbeurs, ontstaan vanuit het spirituele tijdschrift Onkruid. Met circa tweehonderd standhouders en meer dan veertig lezingen is de beurs verreweg het grootste spirituele evenement in Nederland.

De eendaagse manifestatie is voor de bezoeker hét ideale moment om zich te oriënteren op het gebied van alternatieve geneeswijzen, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Op de beurs vind je een zeer uitgebreide keuze op het gebied van opleidingen, boeken, eco make-up, edelstenen, mineralen, reizen, muziek, aurafoto’s en massages en nog veel meer. In vier zalen kunnen bezoekers de gehele dag gratis meer dan veertig boeiende en afwisselende lezingen, workshops en seminars volgen.

Over Lotus
Lotus beurzen geven antwoorden op vragen van zoekers naar zingeving, bewustwording en spiritualiteit. In onze seculiere samenleving waarin de kerk veel terrein heeft verloren, hebben grote groepen mensen behoefte aan een alternatief. Men vindt die in bijvoorbeeld boeddhisme, meditatie, yoga of één van de vele andere vormen van bewustwording en zelfontwikkeling. Die trend zien we ook in de manier waarin we omgaan met gezondheid en voeding. Steeds meer mensen hechten waarde aan eerlijk geteeld voedsel zonder bestrijdingsmiddelen en aan duurzame producten. Naast de westerse geneeskunde hebben ook alternatieven hun plaats veroverd; acupunctuur en het gebruik van voedingssupplementen is bijvoorbeeld niet meer weg te denken. Bij de woorden alternatief en spiritualiteit denken velen aan zweverigheid, maar bij Lotus draait het om down to earth spiritualiteit. Niet voor niets is het motto van de beurs; “Met het hoofd in de wolken, en met de voeten op de grond”.

Lezingen van bekende auteurs
Tijdens de beurs op 17 maart worden diiverse auteurslezingen gehouden, door onder meer: Christine Pannebakker, Geert Kimpen, Kiesha Crowther (beter bekend als Little Grandmother), Annemarie Postma en Jan den Boer.

De beurs wordt gehouden op zondag 17 maart van 10-17u in Expo Houten gelegen aan de A27 in Houten (Utrecht). Entree €15,- Gratis parkeren. Gratis beurscatalogus.
Vanaf NS station Houten rijden pendelbussen naar de beurs. Busretour : € 2,–

Ben jij al eens naar een Lotus beurs geweest?

Lees ook:Lotus beurs in Houten
Lees ook:Groei thema Onkruidbeurs 2012
Lees ook:Internationaal Therapeut Beurs 2014
Lees ook:Beurzen en evenementen in 2008
Lees ook:Kaartverkoop Lotusbeurs gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>