Prema Devi: in rust en vertrouwen je ding doen

Heb jij ook altijd het gevoel gehad dat je hier iets komt doen? Sommigen worstelen ermee om te ontdekken wat dat nu precies is. Anderen weten het en hebben al hun moed verzameld om het te realiseren, maar ervaren het als een beproeving. Hoe kun je in rust en vertrouwen je ding doen? Dat vertelt Prema Devi je op donderdag 6 november 2014 van 20.00 – 22.00 uur bij De Roos in Amsterdam.

“Doe ik het wel goed? Is dit wel mijn weg? Het zou toch makkelijk moeten gaan wanneer je je hart volgt?” Deze bijeenkomst is voor jou als je ook in rust en vertrouwen je ding wilt doen. Prema Devi geeft haar visie op zielswerk en vertelt over haar eigen ervaring hiermee. Ze beantwoordt vragen als: ‘Hoe weet je of iets je ding is? Hoe bewaar je rust, hoop en vertrouwen in moeilijke tijden? En: Opgeven of doorgaan?’

De bijeenkomst is interactief, (persoonlijke) vragen stellen kan en er worden ook meditatieve oefeningen gedaan.


Over Prema Devi
Prema Devi is een ‘monnik op hakken’. Ze is meer dan een jaar in retraite geweest en maakt in haar lezingen een heldere vertaalslag van haar ervaringen in retraite naar het moderne huidige leven. Ze onderwijst de Ishayas’ Ascension meditatietechnieken in binnen- en buitenland en geeft lezingen en workshops.

Interesse in deze boeiende lezing? Geef je dan op via de website van Prema Devi.

Lees ook:Webinar mediteren: Ontdek de stilte in jezelf
Lees ook:‘The Real Power of Woman’
Lees ook:Leer vertrouwen op je intuïtie
Lees ook:Thich Nhat Hanh spreekt over Mindfulness en Innerlijke Vrede
Lees ook:Op retraite

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>