Webinar mediteren: Ontdek de stilte in jezelf

Heb je een druk hoofd en zou je graag willen dat je een uit-knop had voor je gedachten? Voel je je gejaagd door een drukke agenda en het vele ‘moeten’? Lukt het je maar niet om meer rust in te bouwen in je leven? Dan is het webinar mediteren van Prema Devi Ishaya echt iets voor jou! Leer in 6 weken ontspanning in te bouwen in je leven, door  simpelweg je aandacht te verplaatsen. Hiervoor hoe je niet in lotushouding te zitten of je gedachten te stoppen of te veranderen!


Prema Devi Ishaya geeft je technieken die je zelf makkelijk toe kunt passen, ook wanneer je omkomt in het werk. Je ervaart meer rust in je hoofd, gaat beter slapen, krijgt meer helderheid en overzicht. Ook kun je gemakkelijker loskomen van herhalende patronen.

Webinar mediteren: gewoon via je computer
Gewoon vanachter je computer volg je de meditatielessen via een live webinar. Simpeler kan het niet. Je hoeft er de deur niet voor uit. Je wordt wekelijks begeleidt via de live webinarlessen en mailondersteuning. Wanneer je niet kunt, kun je de les terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Over Prema Devi Ishaya
Prema Devi Ishaya is een zeer ervaren meditatielerares. Ik had persoonlijk het geluk dat zij mij kennis liet maken met de stilte in mezelf. Een heel bijzondere ervaring. Ik kan haar cursussen dus alleen maar aanraden.

“Het is mijn missie om mensen te helpen in rust en vertrouwen hun ding te doen. Wanneer je loskomt van het nadenken en meer vanuit jezelf, vanuit de stilte leeft, ontdek je een eindeloze bron van liefde, plezier en geluk in jezelf en heb je de energie en helderheid om dat te doen wat je hier kwam doen. May you first know thyself”, aldus Prema Devi Ishaya.

Het webinar mediteren begint op maandag 16 maart 2015.  Meer weten? Hier lees je alles over het webinar mediteren.

Lees ook:Prema Devi: in rust en vertrouwen je ding doen
Lees ook:Win deelname webinar spirituele ontwikkeling
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Dag van de Stilte 2014: zoek de stilte in jezelf
Lees ook:Mantra zingen en meditatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>