Leer vertrouwen op je intuïtie

Hoe kun je leren om meer te vertrouwen op je intuïtie? Wat is er voor nodig om dat te doen? Hoe kan je je intuïtie eigenlijk herkennen tussen alle gedachten die je dagelijks hebt? Dat zijn enkele onderwerpen die op 10 februari aan bod komen tijdens de Intuïtieve Ontwikkelingsdag van Hill’s Angels.

Vertrouwen betekent dat je bereid bent het bekende op te geven en je over te geven aan het onbekende.  Vertrouwen betekent ook: niet omkijken, niet twijfelen. Een twijfelende geest kijkt altijd om, denkt altijd aan het alternatief, aan wat hij niet gedaan heeft en vraagt zich altijd af of hij wel het juiste gedaan heeft.

Hoe meer je durft te vertrouwen op wat je intuïtie je vertelt, hoe meer je bent verbonden met je ziel en hoe gelukkiger je in het leven staat. Vertrouwen op je intuïtie betekent ook leren te vertrouwen op je zintuigen. Je uiterlijke zintuigen ontwikkelen en gevoeliger maken waarna ook je innerlijke zintuigen zich kunnen gaan ontwikkelen. Iedereen kan dat leren. Iedereen heeft innerlijke vermogens, die met aandacht en oefening verder ontwikkeld kunnen worden.

Als jij dat ook graag wilt leren, dan is deze workshop misschien wel iets voor jou. Meer informatie kun je vinden op de website van Hill’s Angels.

Vertrouw jij genoeg op je intuïtie? 

Lees ook:Zo train je je zesde zintuig
Lees ook:Bewust van je intuïtie
Lees ook:Cursus Spiritueel Schrijven van Onkruid College
Lees ook:Train je intuïtie
Lees ook:Intuïtief opvoeden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>