Yoga 4 Orange Babies

Ben je liefhebber van yoga? Of wil je uit nieuwsgierigheid een yogalesje uitproberen? Zet dan op zondag 18 mei 2014 Yoga 4 Orange Babies in je agenda!

Deze staat in het teken van yoga. Bewustwording, evenwicht en het goede in jezelf naar boven halen staan centraal. Je kunt voor een minimaal bedrag lessen volgen in bijvoorbeeld Hatha yoga, Pilates, Bodhichanti yoga en Ashtanga yoga / Vinyasa flow. De lessen worden gegeven door ervaren yogadocenten. Locatie is Old School, Gaasterlandstraat 5, Amsterdam.


[Copyright foto: Orange Babies]

Orange Babies
De dag is goed voor jou en voor de ander. Want het evenement is gekoppeld aan het goede doel Orange Babies, een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben.

Doe mee
Doe dus mee en steun hiermee Orange Babies. Deelname bedraagt minimaal 10 euro per persoon per les (maar je mag uiteraard ook meer doneren). De gehele opbrengst komt ten goede aan Orange Babies. Ga nu naar www.yoga4orangebabies.nl voor alle informatie en aanmelding.

Lees ook:Wereld Yoga Dag 2010
Lees ook:Global Mala: wereldwijd yoga voor het goede doel
Lees ook:Yoga voor het goede doel
Lees ook:Kinderyoga voor lichamelijke en geestelijke groei
Lees ook:‘In Balans!’-lessen van Artemis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>