Wereld Yoga Dag 2010

Op zondag 31 januari 2010 is het Wereld Yoga Dag. Over de hele wereld doen mensen die dag op hetzelfde tijdstip aan yoga, tussen elf en één uur. Door het hele land worden er dan verschillenede evenementen georganiseerd, waar je aan kunt meedoen.
De meeste zijn gratis of er wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. Je kunt je nog steeds inschrijven!

Movimento Yoga organiseert in Amsterdam een bijzondere yogasessie voor de stichting The Best Friend, in het teken van het openen van je hart. Deze stichting maakt zich hard voor vluchtelingen, in het bijzonder kinderen, uit Birma. tijdens Wereld Yoga Dag kan iedereen zijn yogasessie doneren voor dit goede doel.

Yoga Magazine organiseert van 10.30­ tot 12.30 uur een evenement in De Bonte Zwaan in Amsterdam. De toegang is gratis. Het wordt een inspirerende yogales met uitzicht over het IJ, onder leiding van de bekende yogadocent Johan Noorloos. Op groot doek wordt de les met Bekende Nederlanders geprojecteerd, met onder andere Micky Hoogendijk, Hugo Metsers, Monic Hendrickx, Yvonne Kroonenberg. Na de les verzorgt restaurant Golden Temple live muziek en heerlijke vegetarische Indiase hapjes. De opbrengst van de vrijwillige donaties gaan naar Artsen zonder Grenzen.

Edens Garden organiseert in het teken van Wereld Yoga Dag Mindfulness-yoga met aansluitend meditatie. De meditatie is een Metta meditatie om liefdevolle vriendelijkheid en vrede op te weken en door te sturen naar alle levende wezens. Deelnemen is op basis van vrijwillig donatie en de opbrengst gaat naar voor War Child.

Meer weten over deze en andere activiteiten rondom Wereld Yoga Dag? Kijk dan eens op YogaOnline.

(Bron: YogaOnline)

Lees ook:Yoga 4 Orange Babies
Lees ook:Yoga voor het goede doel
Lees ook:Global Mala: wereldwijd yoga voor het goede doel
Lees ook:Eerste Rishis ‘Sunday Lounge’ voor Wereld Yoga Dag (+ win kaarten!)
Lees ook:Global Mala 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>