Yoga voor het goede doel

Doe jij aan yoga en wil je daarmee graag een bijdrage leveren aan een betere wereld? Doe dan mee aan de Yoga Aid World Challenge 2012. Deze vindt plaats op zondag 9 september in Noordwijk en iedereen mag meedoen, om geld op te halen voor goede doelen over de hele wereld.

Yoga Aid World Challenge
Op zondag 9 september krijgt iedere yogabeoefenaar in Noordwijk de kans om een bijdrage te leveren aan het goede doel. Door samen met andere enthousiastelingen yoga te beoefenen tijdens de Yoga Aid World Challenge 2012: een 24-uurs wereldwijd yoga-evenement. Het doel van de actie is om een miljoen dollar op te halen voor goede doelen over de hele wereld.

Wereldwijd
Vanaf Sydney gaat de Yoga Aid World Challenge de hele wereld over. Er worden door 20 landen meer dan 200 evenementen georganiseerd. Het evenement vindt in Nederland plaats in Strandrestaurant Nederzandt in Noordwijk. De Nederlandse goede doelen zijn Outdoor4Disabled en Africa Yoga Project.

(Bron: Sante.nl)

Doe jij aan yoga?

Lees ook:Global Mala: wereldwijd yoga voor het goede doel
Lees ook:Wereld Yoga Dag 2010
Lees ook:Global Mala 2012
Lees ook:Yoga 4 Orange Babies
Lees ook:Een nieuw begin in 2012?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>