‘In Balans!’-lessen van Artemis

Artemis, Centrum voor yoga, zelfontwikkeling en spiritualiteit, gaat in de zomer gewoon door met haar lessen. Je kunt voor verschillende soorten yoga bij artemis terecht, maar ook voor spirituele vakanties, workshops, massage en nog veel meer. Een van de lessen van Artemis is 'In Balans!', een mix van oosterse en westerse stromingen.

'In Balans!'-lessen zijn een mix van oosterse en westerse stromingen, met als doel om zelf in balans te komen. Balans tussen inspanning en ontspanning, tussen lichaam en geest, tussen naar binnen gericht en naar buiten gericht.

Een mix van onder andere dans, expressie via beweging, ademhalingsoefeningen, yoga, meditatie, visualisatie. Kortom een combinatie van verschillende manieren om via het lichaam in contact te komen met de geest en via de geest in contact te komen met het lichaam.
De lessen zijn bedoeld voor een ieder die het fijn vindt om bewust in contact te zijn met lichaam en geest en behoefte heeft aan bewustwording. Een les duurt een uur, na afloop kunnen ervaringen worden uitgewisseld onder het genot van een kop thee.

Wil je meer weten over de 'In Balans!'-lessen of andere activiteiten van Artemis? Kijk dan op de website.

Lees ook:I Love Yoga
Lees ook:Kinderyoga voor lichamelijke en geestelijke groei
Lees ook:Hormoonyoga bij vrouwenklachten
Lees ook:Chi Neng Qigong werkt preventief en helend
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>