Driedaagse Workshop Heilige Merkaba Technieken

Van donderdag 30 augustus tot 1 september organiseert Spiritueel Centrum Aurora de workshop 'Heilige Merkaba Technieken', die geleid zal worden door Johan en Rianne van Lier. De Heilige Merkaba Technieken zijn via een lange lijn o.a. door KA-RA, Shiva, Mozes en Jezus doorgegeven. Deze essentiële spirituele kennis en oefeningen zouden eeuwenlang door onder andere de Tempeliers bewaard en beschermd zijn en in deze tijd weer opnieuw ontdekt door Gary Smith, de huidige grondlegger van deze technieken.

De workshop vindt drie dagen achter elkaar plaats. "Deelnemers ervaren allemaal de helderheid van hun verruimd bewustzijn en een diepere verbinding met vrede en liefde," laten de organisatoren weten. "Er is een gevoel van werkelijk 'schoon' van energie te zijn en met een 'schone lei' verder te kunnen leven. Er vinden diepe helingen plaats op alle niveaus en je verkrijgt bijzondere inzichten. Je ervaart steeds meer de schoonheid en heelheid van jezelf en de verbinding met alles om je heen."

Als vervolg kun je de driedaagse Trinity Workshop volgen waarin je leert om een bevoegd Trinity Healer te worden. Deze vindt ik oktober plaats.

Als je meer wilt weten over deze en andere activiteiten van Spiritueel Centrum Aurora, dan kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Beleef de kracht van vuur
Lees ook:Dru Yoga workshop: Verbinding met de aarde energie
Lees ook:Vind de antwoorden op jouw vragen met jouw persoonlijke levenswiel
Lees ook:Je krachtdier ontmoeten
Lees ook:Open je hart voor 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>