Zelf een sjamanendrum maken

Op een prachtige plek in het midden van Limburg samen komen en de sjamaan in jezelf tegenkomen, door zelf een healing drum te maken. Dat kan deze zomer. Samen met Benjamin Twobears en een aantal anderen kun je op 8 augustus zelf een sjamanendrum maken van edelhert, waarna je jezelf en je healing instrument zal gaan reinigen in een ritueel.

Edelhert combineert souplesse en zachtheid met doortastende helende Kracht. De Spirit van Hert vraagt aan jou ook een commitment, een oprechte verbinding met deze Krachtige helende energie.
De healingdrum wordt gemaakt in samenhang met de getallen symboliek van 8, afstemming van energie en doel, van de door jou gemaakte drum.  De 8 is mannelijker van energie, sterk aardend en de komende workshop wordt de energie ook duidelijk manifest.

Je kunt met de sjamanendrum, die je inaugustus bij Benjamin TwoBears kunt maken, jezelf en anderen gaan helen en begeleiden.

De workshop duurt van vrijdagavond 8 augustus tot zondagmiddag 10 augustus. Het is een heel intensief weekeind met processen van confrontatie met je zelf, inwijdingen in de natuur, meditaties, en heling. Hoe meer energie je er in stopt hoe meer je terug krijgt. 

Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je bellen met 040-8443117 of 06-30577751 , of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees ook:Zelf een Healing Drum maken in de Ardennen
Lees ook:Maak je eigen Sjamanendrum!
Lees ook:Maak je eigen Sjamanendrum
Lees ook:Laatste kans op een drumcirkel met Michael Redsky
Lees ook:Grootmoeder drum

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zelf een sjamanendrum maken

 1. Dirk

  Gaan jullie dan ook net als vroegah achter een hert aan rennen en deze langzaam aan zijn eind helpen om er zo een bloederige (t)rommel van te maken? Of laten jullie dat aan anderen over? In beide gevallen: Dapper hoor.

    /   Reply  / 
 2. Benjamin

  Ik weet niet in welke context de “vraag”geplaatst moet worden. De huiden komen van een Hertenhouderij waarbij de dieren op diervriendelijke wijze gehouden worden. Dat deze herten worden gedood is een feit. Het vlees wordt gegeten en de huiden die wij mogen gebruiken worden met respect behandeld. Net als vegetariërs die wel leren schoenen dragen als bijproduct van de vleesindustrie, maar zelf geen vlees eten, zo maken wij gebruik van deze huiden.
  Of dit dapper is?
  Het Edelhert is een fantastisch dier met een enorme kracht en souplesse.
  Voor deze Kracht hebben we respect en evenzo voor alles wat we mogen gebruiken van Edelhert. Dit geldt voor het gewei, de huid tot en met de hoeven.

  Hoop dat je zo een beter “inzicht” krijgt van het omgaan met dit soort zaken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>