Terug naar Jezelf met KlankHealing

Op zondag 11 april kun je in soest meedoen aan een workshop Klankhealing, om terug naar jezelf te gaan. Het is een workshop om je lichaam, maar ook je energie weer in balans te brengen.

In deze drukke tijd is het hoofd bij veel mensen overbelast door het vele denken. In deze workshop van Praktijk Hart en Ziel, wordt uitleg gegeven over hoe energie bij jou werkt en kun je belastende energie loslaten door Klank en Healing. Er worden gronding- en visualisatieoefeningen aangereikt, om je dieper te verbinden met je lichaam en met je hart.

Door de heilzame werking van een hartsmeditatie met EenheidsEnergie en een innerlijke massage van Klankhealing met klankschalen, stemvorken en andere instrumenten kom je weer terug bij jezelf. Door in Eenheid met jezelf te zijn, ontstaat er meer balans.

Tijdens deze middag kun je voor jezelf ervaren hoe Klank en Healing naar Eenheid  werkt.  Je kunt dieper bewust worden van jezelf, waardoor je zelf meer balans en liefde in je leven kunt creëren.

Meer weten over deze en andere activiteiten van Praktijk Hart en Ziel? Kijk dan eens op de website.

Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 1: Weer in balans met een healing van Almonta
Lees ook:Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Magische Klank & Healing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>