Raw Food Festival 2014

Stichting Dutch Raw Food Festival organiseert dit jaar op 1 juni voor de tweede keer het Annual Dutch Raw Food Festival. Het festival zal wederom plaatsvinden op een prachtige groene en sfeervolle locatie, Boerderij Langerlust, gelegen in Amsterdam aan de Gaasperplas. 

Stichting Raw Food Nederland is een non-profit organisatie gewijd aan het informeren over de filosofie en de voordelen van de rawfoodleefstijl aan een breed publiek. De rawfood leefstijl staat synoniem voor een leefstijl waarbij men zoveel mogelijk pure producten gebruikt zoals de natuur deze aan ons presenteert. De rawfood leefstijl zorgt er voor dat de mens in harmonie met de natuur leeft, handelt en herstelt (ontgiften) waardoor de fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid zodanig verbetert dat men een onomkeerbare transformatie kan ondergaan waar niet alleen de mens zelf, maar ook de gehele aarde bij gebaat is. De rawfoodleefstijl is 100% plantaardig, glutenvrij en lactosevrij.

Bij het volgen van een 70% tot 80% rawfood leefstijl ervaart men al de positieve effecten door dat men op milde wijze ontgift.

Op het festival kun je kennismaken met allerhande diervriendelijke raw lekkernijen, rawfood cuisine, smoothies, kiemen, tarwegras en kefir. Bovendien zijn er proeverijen, workshops, presentaties en lezingen.

 

{Meer informatie kun je vinden op de website van het festival.}

Lees ook:8 september: Dutch Angel Day
Lees ook:Good food: word in 1 maand de beste versie van jezelf
Lees ook:Dutch Angel Day 2010 komt er weer aan
Lees ook:Spiritualiteit, openheid en inspiratie op het Open UP!-festival
Lees ook:Your Own Impact Festival

1 Reacties // Reageer

One thought on “Raw Food Festival 2014

  1. rinjo.israels

    Juvo is ook aanwezig op het Raw Food Festival

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>