8 september: Dutch Angel Day

Zaterdag 8 september aanstaande is het Dutch Angel Day. Deze dag, die wordt georganiseerd in het NH hotel te Utrecht staat geheel in het teken van aartsengelen. Dutch Angel Day is ook dit jaar weer een onderdeel van de wereldwijde International Angel Day georganiseerd door Doreen Virtue.

Tijdens een workshop kunnen de deelnemers van Dutch Angel Day zich verdiepen in de vijftien aartsengelen. De energie van diverse van deze Aartsengelen zal men gaan ervaren en met een aantal van de Aartsengelen zal men ook meteen aan het werk gaan.

Maar er is meer: stands met mooie engelen artikelen, de mogelijkheid voor korte Engelen Readings en Healings, en ook dit jaar weer omlijst met zang en gitaarspel van Eva van Nieuwburg. Haar bijdrage was vorig jaar op de Dutch Angel Day 2006 bijzonder inspirerend en zeer gewaardeerd.

Als herinnering aan deze engelen dag krijgt iedereen een leuk aandenken mee en bovendien zal tien procent van de opbrangst van Dutch Angel Day gedoneerd worden aan de Doe Een Wens stichting.

Wil je meer weten over Dutch Angel Day of je aanmelden? Kijk dan op de webpagina.
Kijk ook eens op de website van International Angel Day.

Lees ook:Dutch Angel Day 2011
Lees ook:Dutch Angel Day 2010 komt er weer aan
Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:Neem een kijkje in 2008 met een Engelen Jaar Reading
Lees ook:Spirituele workshops in Glastonbury met inwijding in Stonehenge

1 Reacties // Reageer

One thought on “8 september: Dutch Angel Day

  1. Tink

    En dat op mijn verjaardag! ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>