Spiritualiteit, openheid en inspiratie op het Open UP!-festival

Van donderdag 23 Augustus t/m zondag 26 Augustus wordt in het Open UP!-festival georganiseerd. Dit is een ontmoetingsplaats om met elkaar enkele dagen door te brengen waarbij openheid, inspiratie en bewust leven centraal staan. Het geheel vindt plaats op een mooie boerderij in de bossen van Drenthe. Tijdens het Open UP!-festival kunnen de bezoekers deelnemen aan workshops ten behoeve van verstilling, expressie, healing en verbinding.

De workshops bestaan onder andere uit meditatie, biodanza, aanwezigheidstraining, massage, sport, lichaamswerk, zang, theater, stemwerk, familieopstellingen, yoga en intuitief schilderen. Hiernaast zijn er creatieve projecten waar aan gewerkt kan worden. De innerlijke mens zal versterkt worden door overheerlijke biologische vegetarische maaltijden.

Het Open UP!-festival is een plek om je hart te volgen. Naast alle gezamenlijke activiteiten  zijn er rustige plekken in de natuur waar je jezelf kan terugtrekken. In de 'healing circle' kun je een ontspannende behandeling ontvangen.

Voor meer informatie over het Open UP!-festival kun je kijken op de website. Hier kun je je ook aanmelden, er zijn nog een aantal plekken vrij.

Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Intuitief leren schilderen
Lees ook:Top 3 Spirituele festivals
Lees ook:Gaia anca organiseert grootste Indoor Sjamanistisch Festival
Lees ook:Grootste Indoor Sjamanistisch Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>