Your Own Impact Festival

Op 1 juli wordt er in Centrum Djoj te Rotterdam het Your Own Impact Festival georganiseerd. Your Own Impact is een gratis evenement over duurzaamheid. Het thema van het evenement is ‘duurzaamheid in verbinding met jezelf’. Het heeft als doel je bewuster te laten kijken naar duurzaamheid. Hoe geef je ruimte aan wezenlijke zaken voor jezelf, zodat je duurzaam waarde kunt toevoegen aan de maatschappij? Hoe geeft je vorm aan duurzaamheid, van binnen naar buiten?

Duurzaamheid
Hoe voeg je duurzaam waarde toe aan de maatschappij? Hoe kun je goed en bewust consumeren?
Diverse organisaties en specialisten op het gebied van duurzaamheid presenteren inspirerende manieren om goede en slimme keuzes te maken voor een duurzame leefstijl. Er zijn: lezingen, workshops, minisymposiums, een biowijnproeverij, kledingruil, presentaties en allerlei stands.

Earth Healing
Moeder Aarde geeft ons zoveel, ze draagt ons, ze voed ons, en ze houdt ons in leven. In dit ritueel gaan we Moeder Aarde terug geven wat ze altijd en onvoorwaardelijk aan ons geeft. Liefde, Healing en Energie. In verbinding met elkaar, Moeder Aarde en de Kosmos gaan we dit ritueel met elkaar delen. Dit ritueel wordt begeleid door De Quest en begint om 20:00 uur. Het festival zelf is van 10.00 tot 23.00 uur.

Hoe geef jij vorm aan duurzaamheid?

Lees ook:Moeder Aarde Ritueel op Moederdag
Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Global Mala 2012
Lees ook:Het grootste Indoor Sjamanistisch Festival
Lees ook:Kom… en vier het leven: Eigentijds Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>