Wist je dat…

…de aboriginals al eeuwenlang gebruik maken van de geneeskrachtige werking van tea tree (Melaleuca alternifolia)? De essentiele olie die na stoomdestilatie van de bladeren van de theeboom wordt verkregen, is dan ook goed voor een hele hoop zaken, waaronder de behandeling van huidproblemen.

Lees ook:Ban op tea tree-olie?
Lees ook:Je eigen badzout of bad/douche-olie maken
Lees ook:Recept 23: Kamillezalf tegen striae
Lees ook:Een blaasontsteking alternatief behandelen
Lees ook:Grote schoonmaak voor je lichaam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>