Grote schoonmaak voor je lichaam

Zoals je je huis af en toe helemaal goed schoon maakt, of je de auto voor een grote beurt naar de garage brengt, zo is het ook goed ons aardehuis, het lichaam, een rust- en reinigingsperiode te geven. Centrum Helios helpt je met een grote voorjaarsschoonmaak voor je lichaam.

Van 19 tot en met 24 maart organiseert Helios reinigingsdagen om je lichaam en daarbij ook je geest een grote schoonmaakbeurt te geven. Tijdens deze dagen wordt gebruik gemaakt van dat wat tijdens het seizoen voorhanden is. In het voorjaar zijn dat wilde kruiden zoals brandnetel, weegbree, paardebloem en nog vele anderen. Onze inheemse flora is rijk aan vitaminen en mineralen, eeuwenlang geroemd vanwege de helende werking op lichaam en geest. De deelnemers gaan zelf op pad om kennis te maken met de planten, ze te verzamelen en te bereiden tot verrassende gerechten. De reinigingsdagen zijn uitermate geschikt om de voorjaarsmoeheid of de vaak wat duffere winterperiode achter je te laten.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Centrum Helios, kun je kijken op de website.

Lees ook:Helios Reiki & Groei Centrum groeit zelf ook al 20 jaar
Lees ook:Kruiden verzamelen
Lees ook:Disco in Spiritueel Centrum
Lees ook:Nodig de natuur uit in je leven
Lees ook:Een duikje in een klankbad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>