The Little Book Of Moon Magic – Teresa Moorey

Voor wie geinteresseerd is in de krachten van de maan en in magie is The Little Book Of Moon Magic een leuk hebbedingetje. Het kleine zakboekje bevat leuke feitjes over maanmagie en -astrologie en geeft leuke tips voor rituelen en spreuken.

"From waxing wishes to midnight secrets, this is a gem of lunar lore." The Little Book Of Moon Magic (Engelstalig) van Teresa Moorey leert je aan de hand van simpele spreuken en rituelen hoe maanmagie werkt. Bovendien vindt je in het boekje de correspondenties van de maanfases en de maan in de astrologie met bijvoorbeeld de vier elementen, aarde, water, vuur en lucht, of met getallen.
Een voorproefje (vrij vertaald uit het Engels):

Witte Reiniging

Ben je teveel aan het ronddartelen, geef je jezelf geen tijd om na te denken, voel je je in de war en gestresst?

Als de maan op z’n volst is, ga dan het maanlicht in en neem een witte, satijnen shawl mee. Laat deze rusten op je armen. Ga richting de maan staan en sluit je ogen.

Voel het licht van de maan door je heen gaan als een reinigende spoeling, die al je stress, vervelende gedachten en angsten wegspoelt. Ban alle gedachten uit je hoofd, adem diep in en neem de gloed van de maan diep in je op, die ervoor zorgt dat je weer kalm en helder wordt.

Drapeer de shawl om je heen en ga weer naar binnen, waar je een glas melk drinkt en tot rust komt en doe de rest van de avond helemaal niets.

Draag de witte shawl elke keer als je rust nodig hebt. Als dat nodig is, laadt deze dan opnieuw op bij de volgende volle maan.

The Little Book Of Moon Magic
ISBN 1 8441 3030 4

Lees ook:Magische maanviering van de Wei Maan
Lees ook:Workshop ‘De astrologische Maan’ van Natasja Kuipers
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Een (spiritueel) feestje voor vrouwen
Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>