Full Moon Party in december

In  december wordt er weer een Rishis Full Moon Party georganiseerd in Amsterdam! Op vrijdag 9 december volle maanfeest (volle maan 10 december) in de Vondelkerk met voorafgaand lezing van Peter Delahay (Astroloog & Econoom) over de sterren en deze tijd. Wat is er gaande in onze wereld? Wat zeggen de sterren over deze crisis? Hoe gaan we hier mee om? De lezing wordt gevolgd door de Full Moon Party met onder eer muziek van DJ Kareem Raihani.

Delahay laat zien welke krachten er op dit moment spelen aan de hand van de sterren en hoe je in je persoonlijke leven kan omgaan met deze crisis. ‘In de 21e eeuw is liefde en toewijding de enige bron van meerwaarde’. Voorafgaand aan de lezing (vanaf 19.00) is er een Harp Concert van Femke Bloem met  Keltisch klinkende composities (Enya, Lorreena Mc Kennith), die je hart zullen raken. Na de lezing Full Moon Party met onder andere muziek van DJ Kareem Raihani. Tijdens de party kun je ook genieten van massages en consulten op het gebied van bijvoorbeeld Human Design, Maya en Talentcoaching.

Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je terecht op de website van Rishis.

Ken jij de Full Moon parties van Rishis al? Zou je er heen willen?

Lees ook:Winnen: kaarten Full Moon Party 9 december
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party
Lees ook:Rishis Full Moon Party met lezing over Spiegelogie
Lees ook:Win kaarten voor de Full Moon Party op 13 november!
Lees ook:Rishis Full Moon Party met Julika Marijn & DJ Kareem Raihani

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>