Workshop ‘De astrologische Maan’ van Natasja Kuipers

De maan boeit al eeuwenlang. Samen met de zon regelt de maan de eb en vloed op aarde. Maar de maan heeft ook invloed op de mens, zeker wanneer je bedenkt dat een mens uit meer dan 75% water bestaat. Op donderdag 29 september geeft astrologe Natasja Kuipers de workshop ‘De astrologische maan’, waarbij je alles kunt leren over de maan en welke invloed zij uitoefent op jou persoonlijk.

De maan neemt naast je sterrenbeeld een belangrijke plaats in in je persoonlijke geboortehoroscoop. Het laat bijvoorbeeld je vrouwelijke en ontvankelijke kant zien. Het zegt iets over hoe je met je gevoel omgaat, over patronen die in je kindertijd zijn ontstaan en wat je nodig hebt om je veilig te voelen. Maar het zegt ook iets over de vrouwen die je in je leven tegenkomt.

Tijdens deze miniworkshop neem je een kijkje in je geboortehoroscoop om er achter te komen wat de maan over jou zegt. Let op: neem je eigen horoscooptekening mee naar deze workshop. Je kunt er eentje maken via de site van Natasja. Hiervoor heb je je geboortedatum, -plaats en –tijd nodig.

Natasja Kuipers is astrologe en schrijfster, onder meer bekend van haar ‘Astrologie werkboek‘. Meer weten over deze inspirerende vrouw en haar bezigheden? Neem dan een kijkje op haar website.

Ben jij bekend met de astrologische maan? Ga je naar de workshop?

Lees ook:Astrologieworkshop aan zee!
Lees ook:Astrologieworkshops van Natasja Kuipers
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok (23 december t/m 20 januari)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Workshop ‘De astrologische Maan’ van Natasja Kuipers

 1. Plien

  Interessant! Jammergenoeg voor mij te ver weg…

    /   Reply  / 
 2. hans

  Vandaag volle maan!

    /   Reply  / 
  1. Pauka

   En heb je er wat mee gedaan, hans?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>