Magische maanviering van de Wei Maan

Op vrijdag 15 juli organiseert Centrum de Quest te Rotterdam weer een magische maanviering, die in het teken staat van divinatie en droomwerk. Het ritueel wordt gehouden in Centrum Djoj en iedereen die interesse heeft in maanmagie of natuurreligie, of gewoon eens een maanviering mee wil maken, is van harte welkom.

De maand juli is vernoemd naar Julius Caesar. Bij de Noord Amerikaanse Indianen staat deze maan bekend als de Strong Sun Moon. Normaal gesproken is dit de warmste maand van het jaar en daar leven de natuurvolkeren ook naar.

De energie van deze maan(d) staat in het teken van: ontspannen energie, voorbereiden, slagen, droomwerk, divineren en mediteren op doelen en plannen, in het bijzonder in spiritueel opzicht.

Dit is dan ook een fantastische tijd voor droomwerk en divinatie.  Zoek naar een manier om de waterige energie van de Wei Maan in je magische werk te verenigen. Geniet van de ontspannende energie van juli en gebruik het ook in meditatie.

Al deze zaken komen ook aan bod tijdens de viering van de Wei Maan die door Centrum Quest wordt georganiseerd. Ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van Centrum De Quest.

Geloof jij in de kracht van de (volle) maan? Heb je weleens een maanviering meegemaakt?

Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Magische Maanviering van de Haasmaan
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van de Sneeuwmaan
Lees ook:Magische Maanviering van april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>