Maak gebruik van de kracht van de bizon

De bizon staat symbool voor overvloed en manifestatie. Hun grote hoofden zijn een teken van intelligentie van een hogere orde, en hun sterke lichamen zorgen voor het aarden. Bizons zijn de samenvoegende kracht tussen het spirituele en aardse, en geven de lessen van juiste actie in combinatie met gebed. En de bizon leert ons hoe we onze problemen kunnen oplossen door onze energie in balans te brengen.

Zowel mannetjes als vrouwtjes hebben beide horens die vanuit hun hoofd groeien richting hemel, een teken van verbinding met het hogere. Beide hebben ook bultige schouders. Bulten zijn opslagplaatsen vol energie. Bij de bizon zitten de bulten bij hun schouders, bij de mens zit onze persoonlijke energie in onze schouders en wordt door onze handen tot uitdrukking gebracht. Schouders dragen verantwoordelijkheid of plezier. Wat we in ons dragen wordt naar buiten toe gemanifesteerd.

Centrum De Quest organiseert op zondag 17 juli een dag die helemaal in het teken staat van de bizon, vanuit het sjamanisme. Die dag wordt er gewerkt met de kracht van dit prachtige dier. Je hebt geen ervaring in sjamanisme nodig om deze dag mee te beleven. Het is voor iedereen bestemd die zich tot de kracht en wijsheid van Bizon voelt aangetrokken.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van Centrum De Quest.

Ben jij bekend met krachtdieren? Zegt de symboliek van de bizon jou iets?

Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Dieren en hun krachten
Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Sjamanistisch Healing Weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>