Dieren en hun krachten

Krachtdieren zijn een begrip in het sjamanisme. Sjamanen over de gehele wereld hebben een speciale band met hun krachtdieren, deze helpen hen bij genezing en met het reizen in de verschillende werelden. Centrum De Quest geeft op zondag 22 augustus een workshop die geheel in het teken staat van krachtdieren.

In deze workshop ga je ontdekken wat het is om met de krachten van dieren te werken. Je leert hoe je die speciale band met je krachtdier kunt opbouwen of versterken en hoe je hun boodschappen en hulp kunt interpreteren.

Je zult ervaren hoe het is om met de kracht van dieren te healen, te reizen, en deze kracht tot je te nemen.

Meer weten over deze of andere activiteiten van De Quest? Neem een kijkje op de website van Centrum De Quest.

Lees ook:Je krachtdier ontmoeten
Lees ook:Jouw krachtdier voor 2010
Lees ook:Vind je krachtdier voor 2009
Lees ook:Dieren en hun kracht
Lees ook:Moeder Aarde Ritueel op Moederdag

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dieren en hun krachten

 1. george

  Dag Layla,
  Inmiddels denk ik te weten dat ik zelfstandig kan beslissen welk dier bij mij hoort.
  Ik heb er 3.
  Een paard die mij draagt over eindeloze vlaktes.
  Een hond die over mij waakt als ik slaap.
  Een uil die ver vooruit kijkt en voor mij jaagd.
  Het paard is een Desert Arabian.
  Hij heet El Sham.
  De hond is een Labrador,overdag zwart en `s nachts geel
  Zijn naam is Iroy.
  De uil is een steenuil, hij lijkt klein maar is net zo dapper als zijn vriend de steenarend.
  Zij heet Uiltje.
  Ze zijn maar zelden bij mij in de buurt.
  Ik kan ze ook niet roepen om te komen.
  Maar ze zijn aan mij bekend om mij te vinden.
  Dat voelen ze haar en veerfijn aan.
  Doei,George de Blog Magier

    /   Reply  / 
 2. roos

  krachtdieren komen daar waar zij nodig zijn…jarenlang was de vlinder mijn trouwe bondgenote. zoveel donkere momenten heeft zij opgelicht.de hinde is mijn zuster,zij komt wanneer ik stil ben in mijn hart.En de wolf…de wolf is altijd bij mij,wilde vrije,solitaire wolf zotrouw aan mijn zijde brengt kracht en een vleugje wildernis…
  en vorige week,tijdens een dansritueel dat ik uitvoerde met mijn zusters van de priesteresopleiding van wildewijzevrouw kwam de leeuw. het beeld van de oerleeuw bereden door de oervrouw over de vlakte…het was geen nieuw beeld-ik had er alleen niet meer aan gedacht maar in dat krachtige ritueel kwam de leeuw tot mij,vurig en machtig. ik realiseerde dat ook hij steeds bij mij is geweest-wachtend tot ik hem eindelijk hoorde en zag en de leeuwenkracht herkende in mij….ik ben al mijn krachtdieren dankbaar en ik ben blij dat ik met ze mag leven…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>