Sjamanistisch Healing Weekend

Heb jij het gevoel dat je energie, kracht of inzichten kan gebruiken op je levenspad? Of dat je een ander soort van Healing nodig hebt? Heb jij vragen over hoe je je leven de richting kan geven waar je naar verlangt? Dan is het Sjamanistische Healing Weekend van De Quest misschien wel iets voor jou!

Op 6, 7 en 8 mei organiseert Centrum De Quest een Sjamanistisch Weekend dat helemaal in het teken staat van healing. en er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Healing betekent heel worden of heel maken. Een ieder van ons kan healing gebruiken. Het kan zijn dat je energie, kracht of inzichten nodig hebt op een van de 4 basis niveaus waaruit wij mensen bestaan. Of dat je healing in een andere vorm zoekt. Of misschien graag healing wilt geven? Wat het ook is, je kunt ermee aan de slag tijdens dit Sjamanistische weekend in Lochem.

“We gaan werken met onder andere klank, krachtdieren en gidsen en begeleiders, de voorouders, de stem van je ziel, innerlijke kracht, de Universele energie, bescherming van jezelf, healing en healingtechnieken”, laat Caroline van De Quest weten. “Men zal tijdens het weekend gaan ervaren wat het is om verschillende soorten healing te ontvangen en te geven. En de deelnemers zullen ook gaan ondervinden hoe nieuwe inzichten in je leven je levenspad kunnen vergemakkelijken”.

Je hebt geen ervaring nodig in Sjamanisme of healing om aan dit weekend deel te nemen. Het is voor iedereen bestemd die interesse heeft, en die zijn/haar levenspad wil verduidelijken, healing nodig heeft, of gewoon een speciaal weekend in het teken van Sjamanisme en healing wil ervaren.

Het weekend vindt plaats in Lochem en gaat op vrijdagavond 6 mei om 20:00 uur van start. Op zondag 8 mei om 17:00 uur zijn de activiteiten afgelopen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Centrum De Quest.

Wat vind jij hiervan? Ben je geïnteresseerd in sjamanisme en/ of healing?


Lees ook:Sjamanistisch weekend voor Moeder Aarde
Lees ook:In je eigen kracht staan met Sjamanisme
Lees ook:Maak gebruik van de kracht van de bizon
Lees ook:Jouw krachtdier voor 2010
Lees ook:Grootmoeder drum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>