Magische maanviering van De Quest

Op maandagavond 13 oktober viert Spiritueel Centrum De Quest de Volle Maan. Deze viering staat in het teken van de Bloedmaan, de Wijnmaan of de Jachtmaan. Tijdens de Volle Maanviering van De Quest wordt er gewerkt vanuit verschillende tradities, zoals sjamanisme (moderne) hekserij en magie.

De kracht van de Bloedmaan is de energie voor het loslaten, innerlijke reiniging, karma en reïncarnatie, gerechtigheid en balans, transformatie. Het is een krachtige energie, omdat deze maanviering valt in de maand van het jaarfeest Samhain, dat bij de meeste mensen beter bekend is als Halloween. Samhain is het begin van het nieuwe jaar in de heksentraditie

De sluiers tussen de werelden is rond Samhain heel dun, waardoor er gemakkelijk contact met de andere wereld gemaakt kan worden. Tijdens de Volle Maanviering wordt er gewerkt met een sjamanistische trancereis en de viering wordt afgesloten met een magisch ritueel vanuit de hekserij.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Spiritueel Centrum De Quest, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Magische Maanviering van De Quest
Lees ook:De Eiken Maan vieren met De Quest
Lees ook:Magische maanviering van de Wei Maan

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Magische maanviering van De Quest

  1. Karla

    Wa wil je daar mee zeggen, Pastafarian?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>