Wat te doen met edelstenen

Aanstaande donderdag 30 april staat de thema-avond van TriskalHealing Centre te Delft in het teken van edelstenen. Er zal deze avonnd uitleg gegeven worden over de verschillende edelstenen en hoe je deze kunt gebruiken.

Hoe je edelstenen in je huis kunt gebruiken, hoe ze werken als je ze bij je draagt, op welke manier je ze kunt gebruiken bij een healing en nog veel meer aspecten komen aan bod.

Ook kom je te weten wat zeker niet mee moet doen met edelstenen en waar je op moet letten als je met edelstenen aan het werk gaat. “We gaan ook in de praktijk iets doen met edelstenen, zodat je zelf kunt voelen wat voor werking ze op je kunnen hebben,” laten Marianne en Monique van Triskal weten.

Deze avond zal voor een klein gedeelte algemene theorie zijn. Het andere gedeelte zal bestaan uit het zelf voelen en aan de slag gaan met de stenen. Ook kun je natuurlijk vragen stellen over bepaalde klachten die je hebt en welke steen je daarvoor zou kunnen gaan dragen of gebruiken.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Sjamanistische trancereis
Lees ook:Tarot thema-avond bij Triskal
Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’
Lees ook:Chakra-reading en -healing bij Triskal
Lees ook:Vraag om boodschappen uit de Andere Wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>