Chakra-reading en -healing bij Triskal

Vanavond staat de thema-avond van Triskal Healing Centre te Delft in het teken van Chakra’s. Zowel chakra-healing als -reading komen hierbij onder anderen aan bod.

“Onze chakra’s zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van organen en daarmee van groot belang voor het feit of we ons goed voelen enof we gezond zijn,” laten Marianne en Monique van Triskal weten. “Een logisch gevolg is dan ook dat als een chakra niet goed functioneert, oftewel niet voldoende energie van buitenaf opneemt, er een onderactiviteit van de desbetreffende organen kan zijn. Wordt er juist teveel energie opgenomen door een chakra, dan zal dat temerken zijn aan een overproductiviteit van de organen.”
Ziekte kan hierdoor makkelijker optreden en ook op het emotionele vlak is het belangrijk dat de chakra’s in balans zijn.

Vanavond wordt er bij Triskal uitleg gegeven over wat chakra’s nou daadwerkelijk zijn, wat ze doen, hoe je kunt merken als een of meerdere chakra’s bij jezelf uit balans zijn, hoe je ze zelf weer in balans kunt krijgen en nog veel meer. Er wordt bovendien bij iedere aanwezige een chakra-reading gedaan om te kijken welke chakra’s er uit balans zijn. Daarna vindt er bij iedereen een chakra-healing plaats om de chakra’s die uit balans zijn weer in balans te brengen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Innerlijke reis aan de hand van je chakra’s
Lees ook:‘Chakra’s – Spiritueel werkboek’
Lees ook:Tarot thema-avond bij Triskal
Lees ook:Chakra-basiscursus
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>