De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2008

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de hoogtepunten van december 2008.

Berichten over religieuze onderwerpen leveren altijd wel wat reacties op op Spiritualiteit.blog.nl. Zo ook het bericht over een lezing rondom het thema geloof en gezondheid. ‘Is er een verband tussen geloof en gezondheid?’ en ‘Wat heb je nu eigenlijk aan je geloof als je ziek bent?’ waren vragen die centraal stonden bij deze lezing.

Het schriftelijk cursusinstituut SORAG-Akademie heeft dit jaar een recordaantal cursisten ingeschreven. Het instituut vierde dit jaar haar 20-jarige jubileum en haalde meer cursisten dan ooit binnen.

Steeds meer populaire magazines besteden aandacht aan spirituele zaken. Zo ook de Linda. Nummer 53 van dit tijdschrift werd gedoopt tot ‘de happy Linda’ en staat vol met artikelen over spiritualiteit, op een leuke, nuchtere manier gebracht.

Centrum De Quest, dat dit jaar werd opgericht, geeft deze maand de kans om op een bijzondere manier afscheid te nemen van 2008, namelijk met een ritueel. ‘dag 2008… hallo 2009′. Dat is het thema van het ritueel van Centrum De Quest op dinsdagavond 30 december.

Lees ook:Ritueel afscheid nemen van 2008
Lees ook:De relatie tussen Geloof en Gezondheid
Lees ook:Sjamanistische Jaaropleiding van Linda Wormhoudt
Lees ook:Magische maanviering van de Wei Maan
Lees ook:De decembermaand op Spiritualiteit.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>