Ritueel afscheid nemen van 2008

Oud-en-nieuw: voor velen is het een avond waarop goede voornemens worden gemaakt, teruggekeken wordt op het afgelopen jaar en weer nieuwe plannen worden gemaakt voor het komende jaar. Het is een ritueel waarbij het onder andere traditie is om vuurwerk af te steken en te proosten met champagne. Maar er zijn ook andere manieren om het nieuwe jaar in te gaan en andere rituelen… Centrum De Quest organiseert op 30 december een ritueel om afscheid te nemen van 2008 en 2009 te verwelkomen.

‘dag 2008……. hallo 2009′. Dat is het thema van het ritueel van Centrum De Quest op dinsdagavond 30 december.

Tijdens het ritueel, dat wordt gehouden in centrum Djoj te Rotterdam, worden de hoogtepunten van het afgelopen jaar van alle deelnemers naar voren gehaald. Daar wordt van genoten, de oogst die men heeft geplukt wordt nogmaal bevestigd.

“Aangezien deze tijd van het jaar een magische tijd is, met de langste nacht op 21 december en weer terugkerend naar het licht  gaan we onze toekomst neerzetten op een magische manier,” laat Caroline Daalder van Centrum De Quest weten. “De krachten tussen de werelden zijn sterk, de sluiers dun en de werelden zijn goed met elkaar verbonden, hier gaan we dan ook gebruik van maken.”

Voor meer informatie over deze of andere activiteitenvan Centrum De Quest kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Vind je krachtdier voor 2009
Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2008
Lees ook:Magische maanviering van de Wei Maan
Lees ook:Roep de natuurlijke krachten van de lente op

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ritueel afscheid nemen van 2008

  1. Pingback: De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2008 | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>