Global Mala 2012

Op zaterdag 22 september om 13.00 organiseert Natural Yoga het Global Mala Festival in NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Het event staat in het teken van duurzaamheid en een ‘natural lifestyle’, met o.a. yoga met Katiza Satya, live muziek door Zuco103 en Shishani, live music meditation met Avi Adir, conscious food, fair fashion, dance performances, kunst, massage lounge met free massages & more.

Global Mala
Global Mala is een wereldwijd gevierd evenement voor het goede doel, dat op 22 september wordt georganiseerd. Het initiatief voor het festival werd genoemen door yogi’s over de hele wereld. Het startsein wordt gegeven om 13:00 uur in Amsterdam, vlak na de yoga flashmob die wordt georganiseerd in het centrum, door Yoga Magazine.

Op het programma van 2012 staan vele yogalessen, meditaties, muziek, dans, poezie, duurzaam eten en drinken, verschillende kinderactiviteiten en nog veel meer.

Plant a Billion Trees
Alle winst van het Global Mala festival wordt gedoneerd aan Plant a Billion Trees: 1 euro = 1 boom voor het regenwoud in Brazilië.

Wie meer wil weten over het programma van Global Mala 2012, kan kijken op de website.

Doe jij mee aan de Global Mala 2012?

Lees ook:Global Mala: wereldwijd yoga voor het goede doel
Lees ook:Yoga Magazine Festival in de Tolhuistuin
Lees ook:Yoga festival in Rotterdam
Lees ook:Yoga Beach Festival 2012
Lees ook:Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>