Yoga Beach Festival 2012

Op 16 en 17 juni wordt er in Den Haag het Yoga Beach Festival 2012 georganiseerd. Een sprankelend festival met ontspanning, beweging, verdieping, plezier en ont-moeten. Twee unieke dagen om kennis te maken met vele yoga- en dans vormen van 25-30 scholen, aan de hand van interessante workshops.

Dit yoga- & dansfestival is voor iedereen: voor beginners, recreatieve beoefenaars en gevorderde yogi of teachers. Maar ook voor alle leeftijden van 12 tot 60+-ers. De workshops variëren van rustige en meditatieve tot de actieve dynamische lessen en dansworkshops. Voor elk wat wils, dus!

Op het programma staan oa.: Hatha yoga, Vinyasa Flow, Kundalini, Yin yoga, Ashyogtanga/poweryoga, Kum Nye yoga, Sivananda, Dru yoga, Pralaya yoga, Do-In, Hara-O, yoga, Mindfullness en meer. Diverse dansvormen zoals oa. 5Ritmes, NIA, Jala Dance Flow, Tao Dance, maar ook een mantrazang workshop.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je kijken op de website van fit body & mind.

Doe jij aan yoga?

Lees ook:Yoga Magazine Festival in de Tolhuistuin
Lees ook:Yoga & dans festival Venwoude
Lees ook:Vinyasa yoga op het strand
Lees ook:Yoga 4 Orange Babies
Lees ook:OSHO Festival 2014

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yoga Beach Festival 2012

  1. KRijn

    Wat een leuk evenement, ik wist niet dat dat er was!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>