Vinyasa yoga op het strand

Erica Jago is een inspirerende yogadocent uit Hawaï. Op woensdag 27 mei en 17 juni 2015 geeft ze een fantastische yogaworkshop op het strand van Bloemendaal! Hierin word je meegenomen in een dynamische vinyasa flow, die afgesloten wordt met een ademhalingsmeditatie. Kyra de Vreeze, natuurgeneeskundig therapeut, yogadocent en auteur van o.a Daytox, houdt een inleiding over gezonde voeding. Een workshop die yogaliefhebbers doet watertanden. 


[Copyright foto: sapphire_penguin op Pixabay]

Vinyasa yoga is een vloeiende en dynamische vorm waarbij de houdingen elkaar afwisselen op het ritme van je adem. De nadruk ligt op (het vergroten van) de innerlijke kracht en concentratie. Door de focus op de ademhaling ontstaat er aandacht voor het hier en nu. Erica Jago bestudeert vinyasa yoga sinds 2004 en is ze gecertificeerd in Kundalini. Ze staat bekend om haar creatieve en spirituele workshops, die ze over de hele wereld geeft. Erica is mede auteur van Liefde voor Yoga, dat 5 juni verschijnt. Kijk ook eens op de website van Erica Jago.

Workshop Vinyasa yoga

WOENSDAG 27 MEI en 17 JUNI
hoe laat: van 9.00 tot 12.30 uur
waar: Republiek in Bloemendaal
Wat: workshop met gezond sapje en lekkere lunch.

Bestel nu je kaarten voor dit bijzondere event voor 27 mei 2015 of 17 juni 2015.

Bron: Altamira

 

 

Lees ook:Yoga Beach Festival 2012
Lees ook:Spirituele reizen met Erica Terpstra
Lees ook:Erica Terpstra bij de Dalai Lama
Lees ook:Workshops Mantra Yoga : Helende Klanken met Patrick Torre
Lees ook:Yoga & dans festival Venwoude

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>