Rishis Full Moon Party met Tuaca Kelly

Op vrijdag 9 maart is er weer een Rishis Full Moon Party. Dit keer vindt het volle maanfeest plaats in de sprookjesachtige Vondelkerk. De avond begint met een bijzonder inspirerende interactieve presentatie & transmissie van Tuaca Kelly: ‘De Wijsheid en Compassie van Onderscheidingsvermogen; een multidimensionaal perspectief’.  Om 20.30 uur begint de Party met o.a DJ Esta Polyesta en DJ Tommy. En natuurlijk kun je ook dit keer weer de hele avond terecht voor een massage of consult op het gebied van o.a. Tarot, Human Design en Maya.

Tuaca Kelly is een geboren inspirator. In hechte verbinding met haar goddelijke leiding, ontplooide ze zich tot een grensverleggende professional. Al in haar vroege kindertijd begon zij met de ontwikkeling van haar natuurlijke vermogens: intuïtieve waarneming, helende aanraking en het delen van haar kwantum-fysische inzichten met de wereld. Het is haar ultieme roeping om anderen te helpen bij het realiseren van hun potentieel – met inherent de vreugde van het nemen van verantwoordelijkheid. Hiermee heeft Tuaca al velen gediend. Haar praktische, op het individu afgestemde, integrale manier van werken weerspiegelt en doordringt de complexe multidimensionale aspecten van het leven. Als master healer & teacher, is Tuaca verbonden met de heilige velden van de schepping die de natuurlijke, muzikale en wiskundige patronen voortbrengen die de oorsprong vormen van het leven zelf. Tuaca zet haar capaciteiten in om te zuiveren, te herstructureren en ieder individu in resonantie te brengen met zijn of haar eigen goddelijke blauwdruk. De transmissies moedigen het multidimensionale lichaam van ieder die zich er voor open stelt aan om zichzelf te corrigeren, te genezen, zich te ontwikkelen en vrij te zijn. Tuaca is de initiator van de Alignment en oprichter van Alepha Tempel.

De interactieve presentatie van Kelly èn transmissie zal bevrijdend, beschermend en bekrachtigend werken, en zal je toerusten met bruikbare inzichten met betrekking tot bewustzijn, de keuzes die we maken en hoe we die maken. Iedereen die van groei en een spetterend feest houdt, is van harte welkom en vooral coaches, trainers, therapeuten, healers, ‘light warriors’, psychologen, artsen en hulpverleners en mensen die kiezen voor leven in bewustzijn, zullen zich door de presentatie aangesproken en gevoed voelen.

 

Lees meer over Tuaca Kelly of deze Full Moon Party op de website van Rishis.

Ga jij naar de Rishis Full Moon Party op 9 maart?

Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party
Lees ook:Win kaarten voor de Full Moon Party op 13 november!
Lees ook:DJ Esta Polyesta, DJ Tommy en Peter Kampschuur op Full Moon Party
Lees ook:Rishis Full Moon Party met John Consemulder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>