Rishis Full Moon Party met John Consemulder

Vrijdag 29 januari is er weer een Full Moon Party van Rishis. John Consemulder zal voorafgaand aan het feestje een bijzondere lezing geven, over de kracht van bewustzijn voor wereldwijde transformatie. Spirituele inzichten komen samen met nieuwe wetenschappelijke bevindingen. De ‘werkelijkheid’ bestaat uit een blauwdruk van trilling, geluid, licht en energie. Een blauwdruk die alles doordringt en verbindt en een grote rol speelt in alle manifestatie. Een blauwdruk waarbij bewustzijn een grote rol speelt.

Consemulder is onder meer neuropyscholoog en journalist. In zijn lezing wil hij aantonen dat bewustzijn, intentie, afstemming en emoties in staat zijn om de fysieke wereld en onze cellen daadwerkelijk positief te beinvloeden. De praktische gevolgen van transformerende nieuwe kennis en inzichten zal ook aan bod komen. Een wereldwijde transformatie is op komst, met veranderingen die de nieuwe wereld zullen inleiden. “Een wereld waarin eenheid, verbondenheid, bewustzijn, harmonie en liefde centraal staan,” volgens Consemulder.

Tijdens de lezing zal hij samen met zijn vrouw Renske Skills speciale ‘soundhealing activaties’ (zang, kristallen schalen, instrumenten en helende muziek) laten horen. Voelen en weten kunnen zo worden gekoppeld aan inzichten.

Het programma gaat om 19:00 uur van start in De Westerliefde te Amsterdam. Vanaf 22:00 uur is de Rishis Full Moon Party, met muziek van DJ Kareem Raihani.

Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je terecht op de website van Rishis.

Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:Rishis Full Moon Party met Julika Marijn & DJ Kareem Raihani
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party
Lees ook:Win kaarten voor de Full Moon Party op 13 november!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>