Winnen: kaarten voor Full Moon Party

Heb jij zin een in wel heel bijzonder feestje? Ga eens naar een Full Moon Party van Rishis. Op vrijdag 13 november (juist: vrijdag de dertiende!) is er weer eentje in Westerliefde te Amsterdam. En jij kunt er bij zijn! Spiritualiteit.blog.nl mag namelijk twee kaarten weggeven. Het enige dat je hoeft te doen is een vraagje te beantwoorden…

Op de Full Moon Party van 13 november word je meegenomen op innerlijk avontuur. Door middel van verhalen, meditaties en inzichten, waardoor je bewust, creatief en vanuit flow kunt leven. Tijn Touber zal aan het begin van de avond een lezing geven over zijn boek ‘Spoedcursus Verlichting’, die gevolgd wordt door een Meditatieconcert van Kris & Tijn Touber. Om 22:00 uur begint de Full Moon Party met DJ Kareem Raihani.

Prijsvraag
Wil jij naar de Full Moon Party op 13 november? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Wat is de betekenis van ‘Rishis’? Het antwoord is te vinden op de website van Rishis.
Gevonden? Stuur dan het antwoord EN je naam en adres naar [email protected] en misschien win jij dan wel 2 kaarten voor dit bijzondere feestje!

Lees ook:Win kaarten voor de Full Moon Party op 13 november!
Lees ook:Full Moon Party met spoedcursus verlichting
Lees ook:En de winnaar is…
Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:Full Moon Party in december

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winnen: kaarten voor Full Moon Party

  1. Karla

    Leuk dat je hier weer kaarten voor kunt winnen! Ik doe mee!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>