DJ Esta Polyesta, DJ Tommy en Peter Kampschuur op Full Moon Party

Rishis organiseert weer een Full Moon Party! Deze wordt gegeven op 8 juni in de Vondelkerk te Amsterdam, met het thema ‘Connecting with the Source’. Dat belooft een mooie avond te worden. Voorafgaand aan de party vertelt Psycholoog en Auteur Drs. Peter Kampschuur over ‘Kundalini en de Verlichting van het lichaam’.

Kundalini
Zoals altijd begint de Rishis Full Moon Party met een interessante en interactieve lezing. Dit keer is het Peter Kampschuur die, aan de hand van visuals en meditatieve ontspanningsoefening vertelt over Kandalini en verslichting van het lichaam. Een prikkelend verhaal over zin en onzin van ‘kundalini-ontwaken’, bewust- en éénwording, en het verband tussen spiritualiteit en energie. Met beelden laat hij zien wat er nodig is om je energielichaam in harmonie te krijgen. En, voor wie durft los te laten: een diepgaande, meditatieve adem-ontspanningsoefening.

Peter Kampschuur
Kampschuur is psycholoog, ademtherapeut en meditatieleraar. Hij heeft een individuele praktijk, geeft cursussen, publiceerde tijdschriftartikelen en de boeken  De man zonder navel – de nieuwe tijd tussen zin en onzin en  Spiritualiteit en energie: de kundalini-kwestie

Full Moon Party
Tijdens de Rishis Full Moon Party kun je zoals altijd genieten van  consulten en behandelingen op het gebied van onder andere: massage, tarot, healing en aurareading. Er zijn optredens van DJ Esta Polyesta (Buddha Bar, Lowlands), DJ Tommy van Huystee (Mysteryland, Dance Valley, Nataraj) en Rhodês.

Voor meer informatie of om kaarten te kopen, kun je terecht op de website van Rishis.

Ga jij naar de Full Moon Party op 8 juni?

Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party
Lees ook:Win kaarten voor de Full Moon Party op 13 november!
Lees ook:Laatste kans op kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>