Aanrader: Training ‘De Reis’ van Larentia

larentialogo_boomBewust leven, leven in het Nu, praktische spiritualiteit, loslaten, patronen doorbreken… Het zijn allemaal thema’s van deze tijd. Maar hoe breng je dit in de praktijk? Larentia, een Europees samenwerkingsverband van coaches uit verschillende landen, kan je hierbij helpen, met haar training ‘De Reis’. In februari 2010 zal deze training twee keer worden gegeven in Rotterdam.

Veel mensen hebben het gevoel dat hun leven niet loopt zoals ze graag zouden willen. Ze missen iets in hun leven maar weten niet wat. Of ze voelen blokkades of weerstand, maar weten niet waarom. Ook zijn er mensen, die bang zijn om met hun eigen werkelijkheid geconfronteerd te worden, bang om onaangename dingen te ontdekken. Ze doen net alsof ze alles van zichzelf weten en investeren veel energie om hun illusies in stand te houden.
Niet zijn wie je eigenlijk bent, ongelukkig zijn, jezelf proberen te verstoppen, altijd maar doen wat een ander wil… Het kost een hoop energie. Energie, die je beter voor andere, positieve zaken kunt gebruiken.

Door een bewustwordingproces kun je de nodige veranderingen in je leven brengen. Jezelf leren kennen, kan risico’s met zich meebrengen. Een nieuwe visie kan confrontaties met je oude structuren, je oude patronen en met je geloof veroorzaken. Maar feitelijk kun je alleen datgene verliezen wat niet bij jou hoort.

Heb jij behoefte aan verandering in je leven, ben je klaar voor een nieuwe etappe of wil je jouw leven op een andere manier beleven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze training wellicht de ontbrekende schakel.

Practical coaching geeft je inzicht in je eigen bestaan en biedt je de mogelijkheid jouw gevoelens en emoties te herkennen, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen, je relaties kunt verbeteren en je een andere visie op jezelf kunt ontwikkelen waardoor je meer zelfvertrouwen kunt krijgen.

De weekendtraining ‘De Reis’ van Larentia, is zeer praktisch en gebaseerd op het dagelijkse leven. Ze wordt in groepsverband gegeven. Iedereen kan er uithalen wat voor hem of haar goed is. De training wordt gegeven door Bea Utges, een nuchtere vrouw (lekker ‘to the point!’), die door eigen ervaringen en studie echt weet waar ze het over heeft.
Ik heb zelf de training al eens mee mogen maken en ben er als een ander mens uitgekomen, net als mijn groepsleden. Ik kan ‘m je dus zeker aan raden! Je kunt de training volgen op 16 en 17 februari, of in het weekend 27 en 18 februari 2010.

Je kunt voor meer informatie of om je aan te melden een e-mail sturen naar [email protected].

Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Training Intuïtieve Ontwikkeling en Energiemanagement
Lees ook:‘De Stem van de Godin’, leven volgens de maancyclus
Lees ook:Training ‘Hooggevoeligheid als Kracht’
Lees ook:Leven in je lijf

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Aanrader: Training ‘De Reis’ van Larentia

  1. Pingback: Wist je dat… | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>