‘De Stem van de Godin’, leven volgens de maancyclus

Op 6 januari 2012 gaat de Jaartraining ‘De Stem van de Godin’, leven volgens de maancyclus van start. De cursus is gericht op vrouwen en wordt gegeven op hele vrijdagen rond de nieuwe maan, 10 dagen en in de zomervakantie een 2 daagse. Volg de manen door het jaar heen.

Ervaar de innerlijke Godinnenthema’s die bij deze manen horen door middel van stem visualisatie, dans en verbeelding. Deze training helpt je om met het ritme van de seizoenen te leven. Je vrouw-zijn te herwaarderen, te kunnen leven, creëren en werken vanuit gemak zonder jezelf uit te putten. Het is een innerlijk reflectiejaar voor jezelf.
Je leert te luisteren en gehoor te geven aan de innerlijke stem van elk van deze Godinnen die ook in jou leven.
Dieper durven ingaan op de kracht van je vrouwelijke energie maakt dat je bij kunt dragen aan een samenleving in balans doordat je zelf meer in balans raakt. Het jaar zal licht werpen op schaduwkanten en de onbenutte krachten die daaronder schuilen. Het maakt je heel, bruisend en creatief. Stukje bij beetje kun je terugkeren naar je authenticiteit om van daaruit je leven vorm te geven.

Cursusdata: 6 jan, 20 jan, 24 febr, 23 mrt, 20 april, 18 mei, 15 & 16 juni, 14 sept, 19 okt, 16 nov, 14 dec.

De training wordt gegeven door Joyce Hellendoorn van Voice Medicine. Zij is bovendien de schrijfster van ‘De stem van de Godin’ (A3 boeken), waar binnenkort een recensie van zal verschijnen op Spiritualiteit.blog.nl.

Kun jij de energie van de maan voelen?

Lees ook:Magische Maanviering van april
Lees ook:Kerstcadeau tip: spiritueel boek
Lees ook:Magische Maanviering van de Haasmaan
Lees ook:De Godin in jezelf
Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>